Велодоріжка від Варшавської до Брюхович коштуватиме місту понад 10 млн грн

03 Червня 2016

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради 27 травня уклав договір з ТОВ «Теко Лімітед» на будівництво велосипедної доріжки від вулиці Варшавської до смт. Брюховичі вартістю 10,19 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Згідно з технічною документацією, підрядник проведе підготовчі роботи, улаштує земляне полотно, дорожній одяг, заїзди на велосипедну доріжку, штучні споруди та пішохідні доріжки. Крім того, проведе роботи з монтажу світлофорної сигналізації, влаштує зовнішнє освітлення. Договором передбачене виконання робіт упродовж 2016-2017 років.

Так, за результатами відкритих торгів перемогло львівське ТОВ «Теко лімітед», засновниками якого є Ольга Черник та Юлія Біб. Фірма створена у грудні 2014 року, спеціалізується на будівництві доріг та автострад.

Також бажання виконати замовлення виявили ТОВ «Львівська Дорожня Служба» та ТОВ «Галицька магістраль». Пропозицію останньої комітет з конкурсних торгів відхилив як таку, що не відповідає вимогам документації.

ТОВ «Галицька магістраль» належить Наталії та Ярославу Олійникам, а менеджментом на підприємстві займається Михайло Тицький – колишній начальник відділу комунального господарства Шевченківської райадміністрації. Відомо, що Львівська міська рада тривалий час судилась з іншим підприємство Олійників, сьогодні припиненим ТОВ «Підприємство «Мальви-ЛТД», через несплату оренди за приміщення на вулиці Староєврейській.

Власниками ТОВ «Львівська Дорожня Служба» є мешканка Калуша Івано-Франківської області Ольга Кривцун, Діана Яворська і колишній керівник ЛКП “Шляхово-ремонтне підприємство Галицького району“ Любомир Міліневич.