Давні колеги-сихівчани «розвели» Глинянську міськраду на майже 8 млн грн

05 Лютого 2016

Глинянська міська рада Золочівського району замовила роботи з реконструкції колишньої будівлі школи під адміністративно-побутовий корпус НВК «Мозаїка» на вул. Шевченка, 36 у Глинянах у ТОВ «Галбудспецпроект» за 7,76 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Згідно з технічним завданням, роботи з реконструкції включають демонтажні та земляні роботи, пiдсилення фундаментiв монолiтними обоймами, мурування стін, улаштування і покриття підлоги, встановлення металопластикових вікон, дверей, проведення гарячого водопостачання, побутової каналізації, опалення, вентиляції тощо. Підрядник повинен завершити роботи до 2017 року або до повного виконання сторонами договірних зобов’язань.

За результатом відкритих торгів перемогу здобуло ТОВ «Галбудспецпроект». Єдиним конкурентом виступило ТОВ «Фабула» з ціновою пропозицією 7,89 млн грн, тобто дорожчою від виграшної на 1,6%.

Одноосібним власником та керівником ТОВ «Галбудспецпроект» зі «статутником» у 100 грн є Володимир Більо. Фірма зареєстрована на проспекті Червоної Калини, 53/94 на Сихові. За цією адресою мешкає колишній засновник ТОВ «Фабула», до січня 2012 року, Роман Децик. Тут також прописані ТОВ «Фабула Інвест Груп», яке належить Ользі та Марії Децик.

Сьогодні власником «Фабули» є Олександр Романів. Підприємство знаходиться за адресою  вул. Замарстинівська, 85А. Прописка фірми співпадає з адресою фірми уже згадуваного Романа Децика –  ПП  «Навколосвіт», керівником якого був Володимир Більо. Зараз Більо виконує обов’язки ліквідатора цього підприємства.

Додамо, на місцевих виборах 2015 року, будучи першим кандидатом від Радикальної партії, Роман Децик намагався стати депутатом Винниківської міської ради.

Як повідомляли «НГ.Львів», у жовтні 2015 року «Галбудспецпроект» за допомогою «Фабули» отримав своє перше велике замовлення на завершення будівництва міського дитячого садочку від міської ради Нового Калинова (Самбірський район) за 12 млн грн.