Свободівець зігріє дітей в Городоцькому районі за майже 800 тисяч

27 Січня 2016

Відділ освіти Городоцької районної державної адміністрації Львівської області за неконкурентною переговорною процедурою замовив послуги з теплопостачання у двох компаній на загальну суму 1 млн 468 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

ПП «Техноінформ» отримало замовлення на теплопостачання Мшанської школи та Керницького НВК за 792 тис. грн. Вартість однієї гКал становитиме 1200 грн.

Власниками «Техноінформу» у частках по 50% є мешканець Львова Ігор Михайлишин та Тетяна Кобзар з міста Суми. Ігор Михайлишин на місцевих виборах 2015 року балотувався до Львівської міськради як член ВО «Свобода».

Городоцьку школу №4I та Грімненську школу обігріватиме ТОВ «Львівські теплові мережі» за 676 тис. грн. Вартість однієї гКал становитиме 1352 грн.

Власниками є Олександр та Тетяна Бублики, батьки Дмитра Бублика, екс-керівника дочірнього підприємства «Газ-тепло» НАК «Нафтогаз України». Дмитро Бублик став відомим у 2006 році завдяки скандалу навколо мерседесу нашоукраїнця Олексія Івченка, тодішнього голови правління НАК «Нафтогаз Україна». За інформацією УП, Дмитро Бублик є другом і компаньйоном Юрія Панюки, племінника Івченка.

Обгрунтування закупівлі у Віснику відсутнє. Міститься лише згадка, що закупівлю за переговорною процедурою здійснено через відсутність інших постачальників.