Кандидат в депутати відремонтує дах будинку культури в селі Родатичі за бюджетні кошти

20 Жовтня 2015

Родатицька сільська рада (Городоцький район) замовила реконструкцію з влаштуванням шатрового даху в сільському будинку культури за 1,4 млн грн у ПП «Архітектура і будівництво», повідомляється у Віснику держаних закупівель.

Згідно з документацією торгів за ці кошти планують не лише реконструювати дах, але облаштувати території довкола будинку культури. У переліку робіт, крім специфічних робіт з ремонту даху, наприклад, вкладання крокв чи монтаж сходових маршів на мансардний поверх, зазначено також зрізання та викорчовування дрібного чагарника та розробка ґрунту вручну.

Засновником та директором ПП «Архітектура і будівництво» є Орест Батюкевич. Він був депутатом Городоцької міської ради останнього скликання, член комісії з питань земельних ресурсів, будівництва та архітектури. Він також на даний момент є кандидатом в депутати до міської ради Городка від партії Народний Рух України.

Єдиним конкурентом на торгах виступило ТОВ «ДельтаБуд», яке запропонувало ціну на 100 тис. грн більшу. Це підприємство колись було зареєстровано в Городку, а сьогодні має львівську «прописку». Цікаво, що Орест Батюкевич вже не вперше конкурує з «ДельтаБуд» – у травні поточного року він виграв у цієї фірми тендер на прибирання львівських озер.