Студентам-пожежникам збудують актовий зал за майже 16 млн грн

16 Вересня 2015

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності замовив будівництво їдальні з актовим залом на вулиці Клепарівській, 35 у Львові за 15,84 млн грн у ПП «Львівдах». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

У вартість також входить придбання звукового та мультимедійного обладнання, прожекторів, куліс, мікрофонів, меблів, посадка дерев та кущів, посів газонів та інше.

Як розповів «Наші гроші. Львів» голова комітету з конкурсних торгів Василь Камінський, мова йде про завершення будівництва та облаштування актового залу на третьому поверсі. «Це будівництво триває вже багато років. Їдальня готова. Тепер треба зробити актовий зал, завершити підвал, зовнішні роботи, комунікації  та інше», – розповів він.

Нову їдальню відкрили ще два роки тому. На першому поверсі – місце для зберігання продуктів, їх первинної обробки. На другому поверсі знаходиться зал їдальні, лінія для самообслуговування, обладнання для приготування їжі, миття посуду, холодильне устаткування, тощо.

За словами Камінського, будівництво вели близько 10 років. Роботи виконували три різні компанії: «Сервіскотломонтаж-Львів», «Будкомплект плюс» і «Український стандарт». Загалом витратили близько 8 млн грн. Відтак, увесь об’єкт площею понад 2 тис. кв. м (їдальня з актовим залом), коштуватиме до 24 млн грн.

Власником ПП «Львівдах», яке завершить будівництво, є Іван Кіцила.