Львівській школі побудують спорткомплекс та майданчик для пляжних видів спорту за 14 млн грн

Львівська середня загальноосвітня школа №95, що розташована на Сихові на вулиці Кавалерідзе,15, замовила будівництво корпусу ігрових видів спорту та спеціалізованого ігрового майданчика для занять спортивними іграми на пісочному покритті за 14,29 млн грн у ТОВ «Компанія Техно-Дизайн». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Ідея будівництва існує вже понад два роки.  Вперше її озвучили депутати Львівської міської ради у січні 2013 року, проте тоді йшлося лише про будівництво майданчик для пляжних видів спорту. Як з’ясувалось, в школі №95 ще раніше частково провели підземні дренажні роботи, тому майданчик для пляжного волейболу вирішили будувати саме тут.

У 2013 році почали розробку проектно-кошторисної документації за 200 тис. грн. А вартість самого проекту мала б становити близько 2 млн грн. Проектом займалось ЛКП «Агенція з підготовки до Євро-2012».

Засновниками «Компанії Техно-Дизайн» є львів’яни Галина Суховолець та Володимир Кучковський. Директором фірми є Ігор Самалюк, який раніше обіймав посаду голови комітету з конкурсних торгів департаменту ЛМР «Адміністрація міського голови».

З часу заснування ВДЗ, з 2008 року, компанія виграла лише три держаних тендери на загальну суму 16,62 млн грн, з яких 14,29 власне дана закупівля.