Екс-депутат Перемишлянської райради інвентаризує військове майно вдвічі дорожче, ніж конкуренти

27 Липня 2015

Квартирно-експлуатаційний відділ міста Львова (КЕВ) за процедурою запиту цінових пропозицій уклав угоду на послуги з технічної інвентаризації нерухомого військового майна та реєстрації речових прав з ПП «БТІ Експрес-Сервіс».  Інвентаризація повинна бути завершена до кінця жовтня 2015 року. Сума угоди – 234,11 тис. грн, повідомляється у Віснику державних закупівель.

Свої пропозиції надіслали п’ять підприємств, проте комітет відхилив трьох учасників через те, що їх пропозиції не відповідали «вимогам технічного завдання сформованого з урахуванням вимог предмету закупівлі в частині загальних площ». Серед відхилених і дві найдешевші пропозиції – від Львівського обласного  комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки» та ТОВ «Хмельницьке Обласне Земельне Агентство», які пропонували виконати роботи за 157,2 тис. грн та 113,2 тис. грн відповідно.

Інвентаризації  підлягає нерухомість у військових містечках в Стрию, Самборі, Радехові, Кам’янці-Бузькій та в селах Давидів, Арламівська Воля.

Засновником фірми-переможця «БТІ Експрес-Сервіс» є Андрій Бадунь, колишній депутат Перемишлянської райради попереднього скликання від «Пори». Він також раніше працював техніком в Львівському обласному КП «Бюро технічної інвентаризації та експертної оцінки».

Це вже друге замовлення на інвентаризацію військового майна для фірми Бадуня. У жовтні минулого року Львівська КЕВ  також укладала з ним угоду на ці послуги на суму 196,5 тис. грн.