Львівські комунальники купили ще два трактори в улюбленої фірми

16 Липня 2015

Львівські комунальні підприємства «Граніт» та «Нове» за результатами запиту цінових пропозицій замовили у ТОВ «Львів-Агротех» два трактори ХТЗ- 3512 за 454 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель 15 липня.

Комунальники замовили однакові трактори по 227 тис. грн. У вимогах прописано, що це має бути трактор ХТЗ-3512 (або еквівалент) дизельний, з комунальною щіткою та відвалом для снігу.

Раніше інші львівські комунальні підприємства купували такі трактори у ТОВ «Львів-Агротех» по 229 тис. грн та по 235 тис. грн.

Водночас «Н.Г. Львів» у відділі продажів Харківського тракторного заводу розповідали, що такі трактори продавали за акційними цінами – по 186 тис. грн. Ця акція триває приблизно з квітня поточного року. При цьому дилери не мають права продати трактори за вищою ціною. Хіба що вони придбали трактори раніше – до початку акції. Хоча і тоді вартість ХТЗ-3512 становила 215 тис. грн.

На сайті «Львів-Агротех» покупцям повідомляли, що ХТЗ-3512 коштує 186 тис. грн.

До слова, щітка коштує до 16 тис. грн, відвал – до 8 тис. грн.

ТОВ «Львів-Агротех» зареєстровано у Пустомитівському районі в селі Сорока-Львівська харків’янином Геннадієм Дробишем.

Цього року фірма продала львівським комунальникам тракторів на 2,3 млн грн. Згідно з Вісником держзакупівель, до цього в тендерах не перемагала.