Депутат Львівської міськради викупив підвал у центрі міста по 3 тис. грн за “квадрат”

17 Червня 2015

ТОВ “Оксана” приватизувало нежитлові приміщення на площі А. Міцкевича, 6/7 у Львові способом викупу. Вартість одного квадратного метра становила 2499,3 грн без ПДВ (або 2999 грн з ПДВ). Про це “Наші гроші. Львів” стало відомо з відповіді Львівської міськради про приватизацію комунальних приміщень.

Згідно з документом, площа приватизованого ТОВ “Оксана” приміщення у самому центрі Львова становить 402,2 кв. м. Договір про продаж було підписано 30 грудня 2014 року, загальна вартість приміщення – 1,005 млн грн без ПДВ.

Фірма “Оксана” отримала дозвіл на приватизацію комунального майна способом викупу у березні 2011 року. В ухвалі вказано, що це підвальні приміщення.

Згідно з ЄДР, ТОВ “Оксана” належить Яромиру Самагальському, депутату ЛМР від ВО “Свобода”, голові постійної депутатської комісії фінансів та планування бюджету. Раніше серед співвласників фірми також був екс-секретар ЛМР свободівець Василь Павлюк і його дружина. Основним видом діяльності фірми є “надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна”.