«Концерн-Електрон» продав Львову «швидку» за 750 тисяч

03 Червня 2015

Комунальне підприємство «Адміністративно-технічне управління» за результатами відкритих торгів замовило автомобіль швидкої медичної допомоги за 750 тис. грн у заводу «ЕлектронМаш» ДП ПАТ «Концерн-Електрон». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель 2 червня.

У техвимогах вказано, що це має бути автомобіль швидкої допомоги типу В, тобто який розроблено та обладнано для транспортування пацієнтів, здійснення основного медичного догляду та нагляду за ними. Рік виготовлення «швидкої»  – не раніше 2013 року.

Медичний салон автомобіля буде обладнаний ношами-каталкою, системою стаціонарного постачання кисню, кондиціонером, вакуумним матрацом, пристроями для іммобілізації, оксиметром, дефибрілятором, устаткованням для ін’єкцій та вливань, апаратом штучної вентиляції легень з ручним приводом та іншим.

Очікувана вартість закупівлі становила 750 тис. грн. Саме стільки запропонував «Концерн-Електрон». Його єдиний конкурент – ТОВ фірма «Гал-Дизайн» – пропонував «швидку» за майже 818 тис. грн.

ТОВ фірма «Гал-Дизайн» належить Юрію Козлову.

За даними SMIDA за 2014 рік, понад 30-ма % акцій ПАТ «Концерн-Електрон», якому належить завод «ЕлектронМаш», володіє менеджмент. Зокрема, голова правління концерну Юрій Бубес володіє 5,8%, голова наглядової ради Віктор Рибинок – 4,8%, заступник голови наглядової ради Сергiй Медведєв – понад 5%, член правління Орест Яремчук – 4%, член наглядової ради Олег Руденко – 2,2%, заступник голови правління Віктор Медведєв – 2%.

Окрім того, заступник голови правління концерну Сергій Мартьянов володіє 0.0061%. Він також є чоловіком відомої львівської судді Світлани Мартьянової.

Власники решти 70% акцій ПАТ «Концерн-Електрон» в SMIDA не розкриваються.