Стрийський комбінат замовив послуг на півмільйона у колишньої фірми їх керівника

28 Квітня 2015

Стрийський міський комбінат комунальних підприємств Львівської області замовив послуги  з вивезення дорожнього змету з території міста Стрия та проведення дорожньої розмітки проїжджої частини вулиць у ТОВ «Комунальник 1» на 491,2 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Фірма-переможець надаватиме послуги до кінця року. В обох процедурах закупівель єдиним конкурентом ТОВ «Комунальник 1» було КП «Комбінат міського господарства», яке зареєстроване в Дрогобичі і пропонувало свої послуги дорожче.

ТОВ «Комунальник 1» та Стрийський міський комбінат комунальних підприємств мають однакову юридичну адресу – вул. Нижанківського, 50 в Стрию.

Власниками ТОВ «Комунальник 1» раніше були Василь та Генадій Васьковичі (90 та 10% у статутному фонді відповідно). Василь Васькович відомий як в.о. начальника Стрийського міського комбінату комунальних підприємств. Потім власником фірми разом з Генадієм Васьковичем (10%) став Андрій Іськів (90%).

Нині єдиним власником є Андрій Іськів. Під час виборів 2012 року Іськів був офіційним спостерігачем від кандидата Олега Канівця («Батьківщина») у 126-му окрузі.

ТОВ «Комунальник 1» відоме тим, що активно перемагало у тендерах Стрийського міського комбінату комунальних підприємств, хоча її співвласник Василь Васькович також керував комбінатом. Також фірма хотіла в судовому порядку стати власником приміщень комбінату.