Прибирання Залізничного району коштуватиме 11 млн грн

25 Лютого 2015

Залізнична райадміністрація ЛМР уклала угоди на прибирання території району до кінця 2015 року з 8 підприємствами на загальну суму 11, 09 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Адміністрація провела торги за 19 лотами. Серед переможців лише одне приватне підприємство – ПП «Лев-6», решта – львівські комунальні підприємства.

Найбільше коштів від Залізничної адміністрації отримає ЛКП «Шляхово – ремонтне підприємство Залізничного району». За 7,35 млн грн ЛКП надасть послуги з ручного санітарного прибирання території, газонів, скверів та підземних переходів.

ПП «Лев-6» отримало підряд на 1,62 млн грн – ручне санітарне прибирання території та газонів. Засновниками підприємства є Олег Рудницький та Ярослав Джура. Вони також є власниками ПП «Лев-2», «Лев-3» та «Лев-4». Ще один «Лев» належить Володимиру та Олегу Рудницьким.

Нагадаємо, прибирання Галицького району коштуватиме 14,3 млн грн, Сихівського – 12,3 млн грн. Також за 14,3 млн грн протягом року прибиратимуть і Личаківський район.