Фірми екс-заступника голови ЛОДА без конкурсу отримають від міста майже 1,3 млн грн

22 Січня 2015

Підрозділи Львівської міськради у 2014 році замовили у групи компаній, підконтрольних екс-заступникові голови Львівської облдержадміністрації Олегу Рудницькому, послуг на майже 1,3 млн грн.

Про це стало відомо зі звіту про проведення закупівель без проведення процедур конкурсних торгів за 2014 рік.

Зокрема, від районних адміністрацій Львова приватні підприємства «Лев-2», «Лев-3», «Лев-4» та «Лев-6» отримають 818 тис. грн за послуги з охорони та прибирання приміщень.

Окрім того, заклади освіти заплатять майже 108 тис. грн за охорону ПП «Лев-2», а 3-тя міська клінічна лікарня виплатить за оренду приміщень 188 тис. грн ТОВ «Лев» (на даний момент заплатили 150 тис. грн).

Від закладів соцзахисту ПП «Лев-6» отримає майже 60 тис. грн за прибирання. ЛКП «Львівсвітло» заплатить за послуги (які саме не зазначено) ТОВ «Лев» ще майже 100 тис. грн.

Власниками ПП «Лев-2», ПП «Лев-3», ПП «Лев-4», ПП «Лев-6» є Олег Рудницький і Ярослав Джура. ТОВ «Лев» належить Володимиру та Олегу Рудницьким.

Олег Рудницький також працював заступником начальника головного управління МВС у Львівській області. На місцевих виборах 2010 року балотувався до Львівської міської ради від «Сильної України».