МНС придбало пальне у фірми, власник якої «не долив» палива залізничникам

25 Листопада 2014

Загін технічної служби Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області уклало угоду на постачання 15 тис. л бензину марки А-92 з ТОВ «ТК «Манго-Трейд». Сума угоди 229,5 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Закупівлю провели за процедурою запиту цінових пропозицій. Єдиною конкурентною пропозицією була пропозицію від ТОВ ВКФ «Авіас» з групи дніпропетровського губернатора Ігоря Коломойського, яке запропонувало дорожчу на 3 тис. грн угоду.

ТК «Манго-Трейд» засноване у лютому 2014  року В’ячеславом Кочмазовим. Підприємство зареєстроване в Києві, проте контактним телефоном вказано дніпропетровський номер – 056-787-05-15. За даними Вісника державних закупівель, фірма вперше перемагає на торгах у Львівській області, проте успішно бере участь у торгах в Києві та інших регіонах.

В’ячеслав Кочмазов також був засновником таких фірм як «Манго-трейд», ТД «Манго-трейд», «Шода», ТД «Атланта», «Елемент-СА». Останнє підприємство у 2009 році отримало підряд від «Укрзалізничпостачу» на постачання дизпалива на 480 млн грн, що було найбільшим контрактом залізничників того року. Пізніше державне підприємство судилось з «Елемент-СА» через невиконання угоди.