Улюблена фірма «Львівської залізниці» знову травитиме їй щурів

12 Листопада 2014

ДТГО «Львівська залізниця» за результатами відкритих торгів замовила послуги з дезінсекції, дератизації у пасажирських вагонах, виробничих приміщеннях та прилеглій території у ПП «Волмекс» за 1,3 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Пропозиція ПП «Волмекс» була найдешевшою у всіх лотах. Пропозицію Львівського відокремленого підрозділудержавної установи «Лабораторний центр на залізничному транспорті Держсанепідслужби України» було відхилено через низку відсутніх документів.

Фірма-переможець надатиме послуги протягом одного року.

ПП «Волмекс» зареєстровано у серпні 2009 року. Ще у кінці 2012 року власником та директором був Сергій Жук із Жовкви. Нині власником та директором є Микола Климчук, який у 2008-2012 роках був керівником державного закладу «Львівська лінійна санітарно-епідеміологічна станція на Львівській залізниці». З кінця 2012 року ця залізнична СЕС перебувала в стані припинення діяльності, а з червня 2014 року – її діяльність було припинено.

Як повідомляли «Н.Г. Львів», згідно зі звітом залізниці результати закупівель без проведення процедур закупівель за перший квартал 2014 року, «Волмекс» отримало замовлень на 1,2 млн грн, а згідно зі звітом за другий квартал – 215 тис. грн.