Через 5 років у міськраді згадали, що чоловік Маруняк не повністю віддав гроші за приміщення

08 Вересня 2014

Господарський суд Львівської області вирішив розірвати договір купівлі-продажу нежитлових приміщень у центрі Львова, укладений між управлінням комунальної власності Львівської міськради і ТОВ “Стрепет”.

Із рішення випливає, що “Стрепет” уклало угоду про купівлю нежитлових приміщень першого поверху площею 95 кв. м на вулиці Драгоманова, 4 у Львові ще 23 лютого 2009 року. За майно фірма мала виплатити 672,4 тис. грн до 23 березня 2009 року. Міськрада отримала за продане майно загалом лише 350,6 тис. грн.

Через 5 років після укладення договору ЛМР подала позов до суду, аби розірвати договір, оскільки всі кошти за нерухомість не були сплачені. Суд позов задовольнив.

ТОВ “Стрепет” зареєстровано ще у 1993 році. За три дні до підписання угоди з міськрадою власниками товариства стали (і є досі) Олег Когут та Володимир Маруняк. Останній є чоловіком Ірини Маруняк, яка на момент підписання угоди працювала головою Галицької райадміністрації Львова (з 2006 року). У 2013 році Маруняк очолила Сихівську РА Львова.

Основним видом діяльності ТОВ “Стрепет” є роздрібна торгівля фармацевтичними товарами.