Чуркін заборгував бізнесмену з Волині за транспортування тролейбусу

02 Вересня 2014

Господарський суд Волинської області зобов’язав «Торгівельно-фінансову компанію ЛАЗ» виплатити заборгованість у розмірі 45,2 тис. грн луцькому підприємству «ВестАвтоТрейд». Заборгованість утворилась рік тому, коли  компанія Ігоря Чуркіна не розрахувалась за транспортування тролейбусу в Болгарію. Про це повідомляється в Єдиному реєстрі судових рішень.

Згідно з матеріалами рішення угода була підписана 7 листопада 2013 року. Транспортна компанія виконала свої зобов’язання  – доставила тролейбус в Болгарію, проте оплати так і не отримала.

Цікаво, що саме в цей період  «Торгівельно-фінансова компанія ЛАЗ» активно боролась за збут продукції Львівського автобусного заводу. Протягом жовтня-листопада минулого року компанія намагалась змусити комунальне підприємство «Київпастранс» прийняти 22 тролейбуси, які, згідно з матеріалами судової справи, підприємство відмовлялось прийняти через зрив термінів постачання.

А вже у січні 2014 року господарський суд міста Києва задовольнив позов «Українського професійного банку» до ТОВ «Львівські автобусні заводи», і зобов’язав львівське підприємство передати будівлі заводу, що розташовані на вул. Стрийській, 45 у Львові в управління банку до моменту реалізації майна.

За даними Єдиного реєстру засновниками ТОВ «Торгівельно-фінансова компанію ЛАЗ» є Таісія Саніна та ТОВ «Сіті транспорт груп», де власниками є Ігор Чуркін і Таісія Саніна.