Дитячий реабілітаційний центр у Стебнику відремонтує фірма депутатів місцевих рад

22 Липня 2014

Обласний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів, що розташований у Дрогобичі замовив поточний ремонт приміщень Обласного центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів у м. Стебник за 599,4 тис. грн. у МКП «Мажор».

Згідно з технічною документацією, підприємство повинно поміняти на другому та третьому поверхах реабілітаційному центрі підлоги, облицювати стіни керамічною плиткою,провести електротехнічні роботи та ремонт сходової клітки.

Документи для участі в торгах подали 5 підприємств, проте до конкурсу допустили лише два. Причина відхилення пропозицій – невідповідність документації. В результаті, участь у торгах взяли лише МКП «Мажор» та ПП «Славян-будсервіс».

Засновниками МКП «Мажор», за даними Єдиного реєстру є Олександр Зварич, депутат Бориславської міською ради від «Фронту змін» та Віктор Тюска, депутат Дрогобицької міської ради від КУНу.

До речі, засновник підприємства конкурента, Ярослав Липа, також є активним учасником місцевого самоврядування – він у лютому минулого року був присяжним Бориславського міського суду. Список присяжних було затверджено згідно з рішенням № 627 Львівської обласної ради «Про затвердження списків присяжних для місцевих загальних судів Львівської області».