Димінський і Ко отримають майже 2,5 га в оренду біля Львова

03 Липня 2014

Львівська обласна державна адміністрація надала ТОВ «Вест Ойл Груп» дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі площею 2,3938 га у Пустомитівському районі. Відповідне розпорядження оприлюднено на сайті ЛОДА.

Земельна ділянка необхідна товариству для обслуговування будівель та споруд нафтобази, що розташована на території Пасіки-Зубрицької сільської ради (12 км від центру Львова).

У ГУ Держкомзему у Львівській області “Н.Г. Львів” повідомили, що ділянку планують надати в оренду. Там розташована заправна станція, яку нещодавно придбала компанія. Фактично потрібно переоформити оренду землі на нового власника.

За інформацією «Наших грошей», ТОВ «Вест Ойл Груп» було засновником ТОВ «Московський міст ЛТД», яке раніше володіло основною часткою ТОВ «Вог Аеро Джет». Це компанія, що входить до групи «Континіум» позафракційного народного депутата Ігоря Єрємєєва, почесного президента ФК «Карпати» Петра Димінського, Степана Івахіва та Сергія Лагури. «Вест Ойл Груп» також раніше було засновником «Торговому дому «Континіум-Галичина».

Офіційно засновниками ТОВ «Вест Ойл Груп», за даними ІРЦ, є нідерландська компанія «Вест Оіл Груп Холдінг Б.В.» та ТОВ «Дукат», засноване тією ж нідерландською компанією та ТОВ «Євродім». Основною часткою «Євродому» також володіє «Вест Оіл Груп Холдінг Б.В.».