Львівський Фонд соцстраху не зекономить 40 тисяч через конверт і одну довідку

16 Травня 2014

Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м. Львові за результатами запиту цінових пропозицій замовив послуги з монтажу та встановлення охоронної сигналізації, телефонної мережі, комп’ютерної мережі, переговорної системи пожежної сигналізації та пожежогасіння за 168,5 тис. грн у ПП “Львівське підприємство протипожежної автоматики і охоронної сигналізації”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Роботи з монтажу мають провести у приміщеннях відділення фонду у Львові на вулиці Пасічна, 102 до кінця серпня 2014 року.

ПП “Львівське підприємство протипожежної автоматики і охоронної сигналізації” не була найдешевшою. ТОВ “Ігніс ДС” пропонувало свої послуги за 127,5 тис. грн. Утім їх пропозиція була відхилена з трьох причин. По-перше, на окремих аркушах цінової пропозиції відсутні відтиски печаток , підписи уповноваженої особи та запис реквізитів щодо прізвища, імя, по-батькові особи, яка засвідчує документ особистим підписом. По-друге, на конверті з документами не було інформації щодо адреси, телефонів фірми. По-третє, не подали дозвільний документ на право здійснення робіт на висоті.

Власниками ПП “Львівське підприємство протипожежної автоматики і охоронної сигналізації” є Василь Березняк та Уляна Борщ. Згідно з Вісником держзакупівель, фірма виграла у процедурах закупівель на понад 83,5 тис. грн.