Адміністрація Садового замовила собі таксі на чверть мільйона

06 Травня 2014

Департамент “Адміністрація міського голови” Львівської міськради за результатами відкритих торгів замовив послуги щодо експлуатування таксі на 250 тис. грн у Львівського комунального підприємства “Ратуша сервіс”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

У документації торгів вказано, що адміністрація хотіла седан або хетчбек роком випуску не раніше 2005-го, з підвищеним рівнем безпеки, клімат-контролем, об’ємом двигуна від 1,6 л, а також пасажирський мікроавтобус іноземного виробництва з кількістю пасажирських місць не менше семи, об’ємом двигуна від 2,2 л. Компанія-переможець повинна також мати гараж для авто на відстані не більше 3 км від адміністративної будівлі Львівської міської ради, власний пункт технічного обслуговування та ремонту авто, приміщення для мийки автомобілів та засобів догляду, аналогічні власні авто для заміни транспортних засобів на час ремонту.

З початку 2014 року управління та департаменти Львівської міськради загалом (разом з цією закупівлею) замовили послуг таксі на 796,5 тис. грн.