Будівництво гуртожитку за 4 мільйони розіграли між фірмами з одного “кубла”

26 Листопада 2013

ТОВ “Мегабудмакс” перемогло у відкритих торгах комунального підприємства Львівської облради “Управління капітального будівництва” на першу чергу будівництва гуртожитку Бродівського педагогічного коледжу з реконструкцією блоку обслуговування (надбудова спортивного залу площею 450 кв. м). Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Сума договору 3 млн 900 тис. грн. Роботи планують завершити до кінця грудня 2014 року.

Власниками ТОВ “Мегабудмакс” є Роман Босак і Тарас Горинь. З жовтня 2013 року директором є Олег Петеляк, який відомий також як співвласник ТОВ “Львівський будівельний холдинг”. Раніше директором “Мегабудмаксу” був ще один співвласник “Львівського будівельного холдингу” – Ігор Гринкевич. Обидві фірми зареєстровані на одну адресу у Львові – вулиця Козельницька, 4.

Єдиним конкурентом “Мегабудмаксу” на тендері було ПП “Ренесанс – Стиль”, яке належить Світлані Коростенській та Лілії Тесак. У протоколі розкриття вони вказали свій контакний номер 032-294-85-36.

протокол ренесанм

Цим же номером телефону користується і “Львівський будівельний холдинг” – саме його він вказує контактним у тендерній документації, про що свідчать документи у Віснику держзакупівель.

протокол будхолдинг

Окрім того, у бізнес-довідниках міститься інформація про те, що цим номером також користувалася ТОВ “Будівельна компанія “Верховина”, де раніше співласником також був Ігор Гринкевич.

Ігор Гринкевич відомий у Львові через скандал довкола реставрації Вірменської церкви. БК “Верховина” стала переможцем тендеру на виконання складних реставраційних робіт, не маючи фахівців і не володіючи технологіями. ПП “Ренесанс – Стиль” також відзначалось у скандальній реставрації вірменської церкви – вони були попередниками “Верховини”, проте їх роботу визнали неякісною і усунули від подальшого виконання.

Нагадаймо, “Мегабудмакс” також перемогла “Ренесанс — Стиль” у тендері на будівництво дитячого садочку у селі Сілець Львівської області.