Син тернопільського депутата-регіонала зробить розмітку на Сихові за 500 тисяч гривень

30 Квітня 2013

Сихівська районна державна адміністрація провела торги на закупівлю послуг щодо «благоустрою території» та «будування автомобільних доріг і автомагістралей». Про це йдеться у Віснику державних закупівель.

Відповідно до документації конкурсних торгів, благоустрій території, це облаштування та прибирання газонів. Для цього передбачено 700 тисяч гривень з місцевого бюджету. З цих коштів 121 тис. грн освоїть Львівське комунальне підприємство «Зелений Львів», решту суму отримали «Паркбуд-Плюс» та «Парк-Плюс-Сервіс». Обидві фірми належать до групи компаній «Паркбуд» Володимира Возного, які вже цього року отримали від Сихівської адміністрації підряд на прибирання на суму 5,5 млн грн.

Під «будівництвом доріг» мається на увазі нанесення дорожньої розмітки. Для цього з бюджету виділять 900 тисяч гривень. З них 212 тис. грн отримало те ж таки ДП «Парк-Плюс-Сервіс». Відома у Львові турецька «ОНУР Конструкціон Інтернешнл» отримала замовлення на 121 тис. грн. А решту 496 тис. грн освоїть тернопільська фірма «Транспорт. Маркетинг. Технології». Засновником підприємства є 26-річний Віктор Гнатів,  син депутата Тернопільської міської ради від «Партії регіонів» Миколи Гнатіва. Гнатів–старший, крім того є начальником Службb автомобільних доріг у Тернопільській області.