Турківська лікарня переплатила за пальне 65 тисяч фірмі екс-депутата

08 Березня 2013

Турківська комунальна центральна та Ходорівська районні лікарні за результатами відкритих торгів замовили пального на понад мільйон гривень. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

У Ходорові законтрактували бензин А-76 та А-92 у ПП “Окко-Бізнес” на 285,8 тис. грн, а у Турці — чотири найменування пального у ВАТ “Агросервіс” на 753,5 тис. грн.

Всупереч законодаству в обидвох випадках на сайті Вісника держзакупівель відсутній файл з цінами за одиницю товару згідно договору. Є лише найменування кожного виду пального та кількість літрів. Згідно цін на автозаправних станціях “ОККО” станом на 7 березня 2013 року, Ходорівська районна лікарня могла придбати пальне 20 тис. грн дешевше.

Так само, згідно середніх роздрібних цін на пальне у Львівській області станом на 7 березня, Турківська комунальна ЦРЛ могла б зекономити на пальному 65 тис. грн.

Понад 50% акцій ВАТ “Агросервіс” (дані SMIDA, звіт за 2011 рік) належить Володимиру Юсиповичу, депутату попереднього скликання Турківської райради від Народної партії.