Шістсот шістдесят два мільйони минулого тижня

З 14 по 20 лютого 2013 року у «Віснику державних закупівель» опубліковано оголошення про результати ста тридцяти дев’яти тендерів у Львівській області на загальну суму 662 млн грн. З цієї суми за п'ятьма найбільшими закупівлями пройшло понад 462 млн.

Безсумнівний переможець хіт-параду минулого тижня — «Львівський облавтодор», який буде цілий рік латати ями на наших дорогах за 435 млн грн. Чи убезпечить це мешканців області від зайвого ремонту автомобілів? Невідомо. Натомість, автомобілі «Львівобленерго» застраховані від багатьох несподіванок. Окрім того, прибирання львівських районів та районних центрів, закупівлі продуктів, обідів для учнів тощо.

Всього з 14 по 20 лютого 2013 року у «Віснику державних закупівель» опубліковано оголошення про результати ста тридцяти дев’яти тендерів у Львівській області на загальну суму 662 млн грн. З цієї суми за п’ятьма найбільшими закупівлями пройшло понад 462 млн грн. До цієї таблиці не включено дані щодо закупівлі електроенергії, газу для опалення та інших комунальних послуг.

Топ-5 закупівель

ПокупецьМлн грнПродавецьПредмет угоди
1Служба автомобільних доріг у Львівській області435,1ДП “Львівський облавтодор”Поточний ремонт автомобільних доріг Львівської області
2ПАТ «Львівобленерго» 20,7ПрАТ “Страхова компанія “Каштан”Послуги зі страхування, крім страхування життя
3Шевченківська райадміністрація Львівської міськради3,2ЛКП “Шляхово-ремонтне підприємство Шевченківського району”Санітарне оброблення та аналогічні послуги
4Служба автомобільних доріг у Львівській області1,7ДП «Укрдорзв’язок»Послуги з передавання даних і повідомлень 
5Відділ освіти Франківського району Львівської міськради1,6ФОП Поронюк Б.Ю.Закупівля м’яса: свіже та заморожене

Дані округлені. До таблиці входять найбільші лоти у Львівській області, які були опубліковані у вказаний період в «Віснику держзакупівель».