Для мера Трускавця куплять Toyota Avalon за 250 тисяч гривень

28 Грудня 2012

Як повідомляє Трускавецький вісник На позачерговій сесії Трускавецької міської ради 27 грудня головним питанням було затвердження бюджету міста на 2013 рік. Неоднозначно депутати сприйняли статтю видатків щодо закупівлі машини для міського голови Руслана Козиря за 250 тисяч гривень. Мер парирував депутатам попереднього скликання, що вони співвідповідальні за борги КП «Наше місто», а отже, і за більші втрати для громади. Автомобіль для Руслана Козира куплять в 2013 році, це буде Toyota Avalon.

Також під час сесії міський голова поскаржився, що «деякі суб’єкти підприємницької діяльності не хочуть ділитися, в тому числі з містом», що викликало неоднозначну реакцію депутатів стосовно слів «в тому числі».

А депутат Євген Юник вкотре підняв тему відновлення залізничного сполучення Трускавця з Дніпропетровськом та Харковом, на що отримав відповідь, що вже були написані листи з цього приводу. Пане голово, не листи потрібно писати, а поїхати до Києва, а коли їдете, то вирішувати не лише приватні справи, на які маєте повне право, але й справи міста. Треба пооббивати пороги міністерських кабінетів, «Укрзалізниці», поспілкуватися з цього приводу із впливовими людьми, в тому числі народними депутатами і так вирішувати це питання. Бо епістолярний жанр у цьому випадку нічим не допоможе.