Фірма географа з директором-тілоохоронцем побудує амбулаторію в Сокільниках за 17 млн грн

04 Квітня 2017

Сокільницька сільська рада за результатами відкритих торгів замовила будівництво амбулаторії загальної практики (сімейної медицини) за майже 17,1 млн грн у ТОВ «Будгарант Групп». Про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro.

Фірма зобов’язалась здійснити роботи до кінця 2018 року. У вартість входять будівельні роботи з опалювальною, вентиляційною системами, господарсько-питним водопроводом, побутовою каналізацією, системою пожежної сигналізації, тощо, а також ліфтом та благоустроєм території.

Участь у торгах брало 5 компаній, чиї пропозиції коливались від 17,1 млн грн до 18,2 млн грн. Найдешевша надійшла від львівського ТОВ «Будгарант Групп», яке належить Андрію Пісюрі 1980 року народження.

Раніше фірма була прописана в Києві. Згідно з довідкою про працівників, Пісюра працює в своїй фірмі на посаді менеджера з адміністративної роботи. Також з документів на Prozorro відомо, що він отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Географія».

З лютого цього року директором фірми є 24-річний Юрій Шуманський, який протягом минулого року шукав у Львові роботу тілоохоронця та інкасатора. У документах фірми вказано, що досвід роботи Шуманського – 1 місяць.