Дві «рідні» фірми знову прийшли змагатися за третину мільйона на газ

29 Грудня 2014

Філія «УМГ «Львівтрансгаз» акцептувала пропозицію у ТОВ «Кріон-ЛХЗ» у сумі  344,3 тис. грн у відкритих торгах на закупівлю різних газів. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Замовити мають кисень, азот газоподібний, гелій газоподібний, повітряну суміш, ацетилен, водень, аргон, вуглекислоту, азот зріджений.

Згідно з протоколом розкриття, найдешевша пропозиція надійшла від ПАТ «Лінде Газ Україна» (297,8 тис. грн), чиїх 95,9% належить Акціонерному товариству «Лінде Актієнгезельшафт» (Німеччина). Протокол відхилення у Віснику відсутній, відтак невідомо, чому акцептували пропозицію «Кріон-ЛХЗ», яка пропонує товар на 46,5 тис. грн дорожче.

Участь у торгах також взяло ТОВ фірма «Львівкисень», яке належить Ірині Михайлович і пропонувало товар за 406,8 тис. грн.

ТОВ «Кріон-ЛХЗ» належить ПАТ «Львівський хімічний завод». Згідно інформації SMIDA за 2013 рік, майже 33,4% ПАТ «Львівський хімічний завод» належить Анатолію Бобришову, ще 33,3% – Крістіні Бобришовій, яка у 2012 році також була власницею ТОВ фірма «Львівкисень».

Протягом останнього року «Львівкисень» і «Львівський хімічний завод» неодноразово змагались за замовлення на газ.