Рідне село Дубневичів знову замовило ремонт дороги в оточення Дубневичів

23 Грудня 2016

Зубрянська сільська рада 19 грудня підписала два договори на капітальний ремонт двох ділянок дороги по вулиці І.Франка з ПП «Дако Плюс». Про це стало відомо зі звітів, опублікованих на сайті публічних закупівель Prozorro.

За 546,2 тис. грн фірма відремонтує дорогу від будинку №107а до будинку №116 на вул. І. Франка, за 735,4 тис. грн – від будинку №126а до будинку №137. Ремонт мають завершити до кінця цього місяця.

Власником «ДАКО Плюс» є Степан Балай. А до того був Назарій Панчишин, який також був власником близького нардепам від БПП Ярославу та Богдану Дубневичам ТОВ «Львівбудмакс». Дубневичі використали «Львівбудмакс» у схемі з продажем томографа діагностичному центру, де головним лікарем був їх сват Михайло Гичка. Перед Панчишиним власником «ДАКО Плюс» був Тарас Борис, який вказував місцем праці Благодійну організацію «Фонд братів Дубневичів».

Нагадаємо, що у серпні Зубрянська сільрада замовляла «ДАКО Плюс» капремонт дороги по вул. І. Франка від буд. №117 до №126 за 1,8 млн грн.

Народні депутати від БПП Богдан та Ярослав Дубневичі мешкають в селі Зубра. Їхній спільний маєток розташований на околиці села під лісом, фактично на межі зі Львовом.