Бізнес-партнери позмагались на аукціоні психіатричної лікарні, не зменшивши свої пропозиції навіть на копійку

22 Грудня 2016

Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня замовила поточний ремонт по заміні аварійних вікон у ПП «Львівдах» за 297,5 тис. грн. Про це стало відомо з сайту публічних закупівель Prozorro.

Враховуючи технічне завдання, до кінця місяця «Львівдах» має замінити 5 вікон в палатах, 4 вікна в хірургії, 5 – в рентгенкабінеті, 2 – в кабінеті УЗД, 8 – у 23-му відділенні, по 5 – у 21-му та 5-му відділеннях, 16 – у лабораторії (кількість вікон встановлено за кількістю віконних коробок, які треба буде демонтувати, оскільки нові вікна вказані в кв. м).

Власником ПП «Львівдах» є Іван Кіцила. Він також є співвласником ТОВ «Управляюча компанія «Новий Львів» разом з Ярославом Олійником.

Останньому належить 90% у ТОВ «Галицька магістраль», яке виступало конкурентом «Львівдаху» на аукціоні лікарні. Пропозиція «Галицької магістралі» була дорожчою від «Львівдаху» лише на 0,5 тис. грн. Під час аукціону обидві фірми не зменшували свої первинні пропозиції.

Окрім того, у договорах від червня 2015 року «Галицька магістраль» вказує наступну адресу: Новояворівськ, вул. Привокзальна, буд. 3. Такою ж є юридична адреса «Львівдаху».

vikna