ТОП-10 компаній, які отримали найбільше грошей на ремонт львівських будинків 2015 році

Протягом 2015 року більшість замовлень на ремонт житлового року (96% від загальної суми) районні адміністрації віддавали юридичним особам приватної форми власності або фізичним особам-підприємцям.

Водночас перелік виконавців робіт є широким. Шість районних адміністрацій Львова уклали договори з 90 приватними підрядниками.

Із загальної суми укладених з «приватниками» договорів, 44% отримали 10 груп бізнесменів:

  1. Родина Новіцьких – 6,2 млн грн

Батько, мати і син разом отримали замовлень від районних адміністрацій Львова на понад 6 млн грн. Так, Іван та Роман Новіцькі підписали договорів на ремонт будинків на майже 4,76 млн грн. Приватне підприємство «Мета», що належить Ірині Новіцькій, дружині та матері підприємців, отримало ще майже 767 тис. грн замовлень. Крім того, ПП «Буд-Бізнес-Ром», що належить Роману Новіцькому, дісталось ще 630 тис. грн.

  1. Родина Бекасів – 5,7 млн грн

На другому місці за сумою отриманих замовлень родина Бекасів, яка підписала договорів із районними адміністраціями на майже 5,7 млн грн. Зокрема, Роман Бекас через свою компанію ПП «Бекас-Буд» отримав замовлень на 4,66 млн грн, а його дружина Ольга як приватний підприємець – ще на 1,03 млн грн.

  1. Олександр Сегін – 3,85 млн грн

Зареєструвався як приватний підприємець лише 31 березня 2015 року, а вже у травні підписав перші договори на ремонт із Сихівською райадміністрацією. Раніше жив у Галичі Івано-Франківської області і також був зареєстрований як приватний підприємець. Однак єдиним видом діяльності була «роздрібна торгівля з лотків та на ринках».

  1. Віктор Радловський – 2,98 млн грн

Віктор Радловський із Дрогобича зареєстрував своє приватне підприємство «Реставрація Стиль» у 2014 році. Вже у 2015-му його компанія підписала договорів на ремонти житлового фонду на понад 2 млн грн. У лютому 2015 року він також зареєстрував ТОВ “Ма.Не.Ра.”, яке отримало перше замовлення від Сихівської РА через три місяці після реєстрації. Загалом протягом року “Ма.Не.Ра.” підписала договорів із РА на 0,5 млн грн.

  1. Олег Галатюк – 2,66 млн грн

Власник та керівник ПП «Стоїк» Олег Галатюк для своєї фірми підписав договорів на ремонти менше, аніж на 0,4 млн грн. Зате як приватний підприємець отримав замовлень ще на 2,3 млн грн.

  1. Іванна Стасів – 2,65 млн грн

У червні 2015 року Іванна Стасів вдруге зареєструвалась підприємцем (попередній раз припинла діяльність у 2013 році), однак до кінця року ще встигла отримати замовлень від районних адміністрацій на 2,65 млн грн.

  1. Юрій Гонтар – 2,46 млн грн

Юрій Гонтар через своє приватне підприємство «Альфабудсервіс» підписав договорів на майже 2,5 млн грн. Фірма перемагає в торгах щонайменше з 2009 року. Наприклад, у 2016 році отримала замовлення на реконструкцію дошкільного навчального закладу у селі Нагуєвичі Дрогобицького району за понад 4,8 млн грн.

  1. Євген Кизик – 2,05 млн грн

ПП «Лео-Рембуд» протягом року підписало договорів з районними адміністраціями на понад 2 млн грн. Власником фірми є львів’янин Євген Кизик.

  1. Родина Кравчишин – 1,9 млн грн

Підприємець Андрій Кравчишин зібрав замовлень від РА на півмільйона. На решту суму підписала договорів його спільна із Зоряною Кравчишин фірма «Крона-Мах».

  1. Олександр Новосад – 1,87 млн грн

Приватний підприємець Олександр Новосад із села Квасів Волинської області отримав замовлень лише на 90 тис. грн. Натомість його підприємство «Новосад-Буд» підписало договорів на майже 1,8 млн грн.