Екс-дружина Пісного активно зайнялась продажем нерухомості

18 Лютого 2016

10 лютого 2016 року Український інститут промислової власності зареєстрував знак для товарів та послуг «Креатив ріелті». Свідоцтво видане на ім’я Ольги Костик, екс-дружини генерала Василя Пісного, який працює в СБУ на посаді заступника начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю (управління «К»).

Як зазначено на сайті інституту, знак можна використовувати в основному при операціях з нерухомістю, страхуванні, фінансовій діяльності, повідомляє ZAXID.NET.

костик

«Креатив ріелті» уже запустив окремий сайт, який пропонує великий перелік послуг щодо нерухомості. Деяка нерухомість з сайту «Креатив ріелті» належить безпосередньо Ользі Костик. Наприклад, будинок площею 97,8 кв. м та ділянка майже 9 «соток» на вулиці В. Стуса, 39 у Львові, які вона купила в грудні 2014 року, на сайті продають за $600 тис.

1383012_1409106

Будинок на вул. В. Стуса, 39 у Львові

«Креатив ріелті» також пропонує взяти в оренду за $350 на місяць квартиру на вул. Жижки, 9 у Львові. Відомо, що у грудні 2015 року Ольга Костик придбала квартиру в цьому будинку площею 55,4 кв. м.

Щодо 24 котеджів в Брюховичах, які теж виставлені на продаж, то мова йде про будівництво на території колишнього готельно-ресторанного комплексу «Колиба».

1383012_1409105

Котеджі на березі озера в Брюховичах (ілюстрація з сайту «Креатив ріелті»)

Ще у 2014 році «Колиба» належала Ользі Костик. Вже у 2015 році власником фірми стала її колишній директор Ольга Скіра. Тепер же ТОВ «Колиба» записано на Олексія Сеньо.

Водночас земельна ділянка під «Колибою» належала однойменній юридичній особі, однак у травні 2015-го Ольга Костик придбала ці 0,53 га, вказано в реєстрі нерухомості.

Хмельницького, 12

Офіс на вулиці Б. Хмельницького

Офіс «Креатив ріелті» розташовано на вул. Богдана Хмельницького, 12 у Львові, де екс-дружина Пісного також володіє нерухомістю.

Також Ольга Костик стала співвласником ТОВ «Гал-Експресія», де їй належить 61,2% статутного фонду. Основний вид діяльності фірми – «будівництво житлових і нежитлових будівель».

Ця фірма є замовником будівництва житлового комплексу «Санта-Нова» в селі Зубра. Саме у цьому ЖК, як писали «Наші гроші. Львів», нещодавно Львівська міськрада придбала чотири квартири для учасників АТО.

Нагадаємо, Костик також є співвласником Садівничого товариства «Золота діброва», ТОВ «Наталія 18» (однойменний готель у центрі Львова), одноосібною власницею  ПП «Форос II» (ресторан «Форос»).