«Дубневичі» отримають ще 7 млн грн на дитсадок у рідному районі

29 Жовтня 2015

Чижиківська сільська рада Пустомитівського району замовила роботи з реконструкції частини існуючих приміщень лікарської амбулаторії під дитячий садок за понад 6,7 млн грн у ТОВ «ТІР». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Реконструкція частини приміщень під дитсадок на вул. Медичній, 1 стала можливою після перепрофілювання Чижиківської дільничної лікарні в лікарську амбулаторію. Існуюче приміщення дитсадка включає ігрову та спальну кімнати, санвузол, добудовану кухню та кабінет завідувача. Нині заклад розрахований на 18 осіб, однак після реконструкції планується відкриття нових груп для дітей.

З документації конкурсних торгів випливає, що в дитсадку кількість місць збільшиться на щонайменше 15. На першому поверсі закладу будуть розташовані роздягальна, буфет, ігрова кімната та спальня з 15-ма ясельними ліжками, на другому – приймальня, лікарський ізолятор, роздягальня та ще одна буфетна. Роботи планують виконати до кінця грудня 2016 року або до повного їх виконання.

Єдиним конкурентом переможця торгів було ТОВ «Львівбуд» з пропозицією 6,87 млн грн. Власником є Юрій Романюк, керівником з січня 2013 року – Тарас Ціж. Обидвоє раніше були співвласниками ТОВ «Єврооснови» разом з Ігорем Хмелем, відомим як помічник екс-депутата Львівської міськради Романа Андрусишина (УНП).

Власником ТОВ «ТІР» є Юрій Пастернак – давній менеджер братів Дубневичів, котрий досі залишається директором ТОВ «Фінансова компанія «Енергія-Інвест», яке належить народним депутатам БПП Ярославу та Богдану Дубневичам. На місцевих виборах 2015 року Юрій Пастернак був кандидатом у депутати Львівської міської ради від партії «БПП «Солідарність».

Нагадаємо, у липні 2015 Пустомитівська центральна районна лікарня замовила капітальний ремонт в амбулаторії с. Чижиків у ТОВ «ТІР» на загальну суму 2,28 млн грн. За замовлення з «ТІР» конкурував вже згаданий «Львівбуд».

З початку 2015 року ТОВ «ТІР» виграло 5 тендерів, усі вони проводились у Пустомитівському районі. Протягом року «ТІР» отримав замовлень на тендерах на 29,2 млн грн.

Нагадаємо, у 2014-му Богдан Дубневич виграв вибори в депутати Верховної Ради в одномандатному виборчому окрузі №118, в який входить Пустомитівський район.