Працівник тендерного махінатора освоїть 4 мільйони на капремонт дитячого садочку

Відділ освіти Франківського району Львівської міськради за результатами відкритих торгів замовив капітальний ремонт дошкільного навчального закладу №42, що вул Сміливих, 26 за майже 4 млн грн у ПП “Центр технологій будівництва”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Чіткий термін виконання робіт не вказаний – до повного виконання договору.

На торги прийшло 6 компаній, однак пропозиції двох було відхилені через відсутність деяких довідок. У будь-якому випадку найдешевшою була пропозиція ПП “Центр технологій будівництва”.

Власником “Центру технологій будівництва” є Ігор Кучма. Кучма також є керівником ПП “Зубр ПП”, яке належить Михайлові Єрмаку, чиї фірми розігрували тендери між собою.

З часу заснування і до 2011 року власником “Центру технологій будівництва” був Роман Лобай, який нині є керівником ПП “Еталон-Ком” – ще одного учасника даного тендеру. Лобай є помічником народного депутата Володимира Парасюка на громадських засадах.

Власником “Еталон-Ком” є 34-річний львів’янин Юрій Андросюк, який ще у січні цього року шукав роботу водія з окладом від 6 тис. грн, хоча з 2007 по сьогоднішній день є єдиним засновником підприємства.