Дві рідні фірми знову розіграли пару мільйонів від “Львівобленерго”

19 Червня 2015

ПАТ “Львівобленерго” за результатами відкритих торгів замовило 3949 пар взуття у ТОВ “Теплокомінвест” за 2,68 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Придбали гумові чоботи, черевики та берці:
ВзуттяКількість парЦіна за пару, грн
1.Чоботи гумові1 268276
2.Черевики шкіряні 430660
3.Черевики шкіряні (берці)1 250864
4.Черевики шкіряні утеплені (берці)880960
5.Черевики шкіряні утеплені (берці)121972

Єдиним конкурентом “Теплокомінвесту” та тендері була ще одна львівська фірма – ТОВ “Львівенергоком”, яке пропонувало взуття за понад 3 млн грн. Засновниками “Львівенергокому” є Дмитро Лужецький та Микола Слюсарчик. Раніше співвласниками фірми також були Наталія Морозова й Оксана Попович.

Власником “Теплокомінвесту” є Андрій Кузьма. Однак раніше засновниками було вказано дві фірми. Перша, ТОВ “ММ-Будкомінвест”, співзасновницями котрого були і є згадані вище Наталія Морозова й Оксана Попович. Друга, ТОВ “Західавтотрек”, яке належало Максиму Ільїних, Олені Козак, Тарасу Басистюку й Світлані Волошиній (нині “Західавтотрек” володіє вже згадане “Львівенергоком”). Андрій Кузьма є директором фірми, яка належить Козак і Волошиній – ТОВ “Виробничо-торгівельна група “Ресурс”.

Як повідомляли “Наші гроші”, у травні цього року “Львівенергоком” і “Теплокомінвест” таким чином розіграли понад 28 млн грн.

ПАТ “Львівобленерго” контролює група братів Суркісів та Ігоря Коломойського.