Дві компанії, серед яких колишня фірма Буняка, освоять два мільйони від міськради

20 Вересня 2013

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради за результатами відкритих торгів замовив реконструкцію каналізаційних мереж вулиці Тракт Глинянський у ТОВ “Укрінвестбуд” за 2,2 млн грн. Про це повідомляється у Віснику держзакупівель.

Пропозиція “Укрінвестбуду” була найдешевшою на торгах. Реконструкцію проводитимуть на вулиці Тракт Глинянський, 161-а, 161-б, 161-в, 161-г, 162, 163, 165. Планується, що роботи завершать у жовтні цього року.

Окрім даного замовлення, у 2013 році “Укрінвестбуд” підписав договір на будівництво централізованого водовідведення в Сокільниках за 7,5 млн.

Власниками “Укрінвестбуду” було вказано ПП “Західна інженерна компанія” та ТОВ “Хосаро”. “Західна інженерна компанія” будувала відому у Львові трамвайну колію на Сихів. Раніше її власниками був Любомир Буняк, екс-міський голова Львова, та Михайло Політило — тепер заступник начальника управління капітального будівництва ЛОДА. Відомо, що ця компанія належала ТОВ “Хосаро” та Оксані Винявській. Власниками ТОВ “Хосаро” було троє людей: Андрій Рокош, Володимир Мазур і Тарас Хома.