- NGL.media - https://ngl.media -

Оповіщення про повітряну тривогу у Львові можуть працювати з перебоями

10.10.2022 @ 17:02 в Львів,Новини

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що через відсутність електроенергії оповіщення про повітряну небезпеку працює з перебоями.

«Через ракетні обстріли більша частина Львова досі залишається без електроенергії, – повідомив міський голова Андрій Садовий. – Важливо. Оповіщення про повітряну небезпеку працює з перебоями через відсутність електроенергії. У випадку тривоги містом їздитимуть автомобілі з гучномовцями».

Частина вуличного освітлення теж не працює, тому спробуйте потрапити додому до того, як стемніє, радить міського голова. Також подбайте, щоб вдома був запас їжі та води.

Голова Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус також звернувся [1] з проханням до українців сьогодні увечері зменшити споживання електроенергії. О 18 годині розпочнеться вечірній пік споживання електроенергії домогосподарствами, який триватиме до 23 години. Якщо ви зможете використати менше електроенергії – це суттєво допоможе енергосистемі та зменшить потребу у аварійних відключеннях.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2022/10/10/opovishhennya-pro-povitryanu-tryvogu-u-lvovi-mozhut-pratsyuvaty-z-pereboyamy/

URLs in this post:

[1] звернувся: https://www.rada.gov.ua/news/razom/229002.html

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.