- NGL.media - https://ngl.media -

«Гєродот» з Дагестану

13.07.2022 @ 11:40 в Розслідування

Російська пропаганда, як може, ліпить з полковника Романа Дємурчієва, який командує 136-ю мотострілецькою бригадою, героя новітньої історії рф. Ми виявили, що легендарного російського офіцера ловили на крадіжці патронів, а сьогодні його артилерія нищить не лише наших, а й російських військових.

Ми знайшли і дружину полковника – типову інстадіву, яка невпинно розважається і штампує фотосесії.

«Гєрой Z» пiд слідством

Військовослужбовці 136-ї окремої гвардійської мотострілецької бригади [1] сухопутних військ рф (військова частина 63354) з міста Буйнакськ республіки Дагестан, чинять злочини на Донеччині. Зокрема, воюють на Курахівському та Волноваському напрямках.

Наша розвідка визначила [2], що дагестанськими мотострільцями командує гвардії полковник Роман Гєрадотовіч Дємурчієв, позивний «Гєродот».

Роман Дємурчієв. Фото з z.mil.ru

У середині березня міноборони рф призначило [3] «Гєродота» «гєроєм Z», а російські медіа на всі голоси оспівували [4] «решительные и умелые действия» командира. Мовляв [5], його мотострільці загнали у котел наших оборонців, знищили до двох батальйонних тактичних груп, 20 одиниць броне- та 40 автотехніки.

На щастя, успіхи дагестанських загарбників тривали недовго:

«Батальйонна тактична група 136-ї окремої мотострілецької бригади 58 загальновійськової армії Південного військового округу, яка діяла на Курахівському [6] напрямку, зазнала значних втрат в живій силі (до 250 осіб) та втратила до 10 одиниць реактивних і ствольних артилерійських систем», – 22 квітня повідомив [7] Генеральний штаб ЗСУ.

Хвацько знищує дагестанських мотострільців не лише наше військо, а і їхній командир – полковник Дємурчієв. Гол у власні ворота «Гєродот» забив вже після того, як у росії його оголосили «гєроєм Z». 11 травня український журналіст [8], багаторічний кореспондент УНІАН у росії Роман Цимбалюк повідомив [9] з посиланням на власні джерела:

«Артиллерия 136 отдельной мотострелковой бригады (в/ч 63354, Буйнакск) по приказу командира бригады полковника Романа Демурчиева нанесла артиллерийский удар по позициям ВС РФ. В результате удара погибло 5 военнослужащих, 6 раненые».*

*тут і далі цитати російською мовою подаємо в оригіналі, пунктуація та граматика збережені

За даними журналіста, інцидент розслідують російські правоохоронці, а Роман Дємурчієв знаходиться під слідством.

Фото з VK

«Розгєроїти гєроя» російська пропаганда не в силі, тому злочин полковника Дємурчієва ретельно приховує. На всіх доступних інтернет-ресурсах інформацію про артобстріл власних позицій блокують «на основании требования Генеральной прокуратуры Российской Федерации от 25.04.2022 № 27-31-2022/Ид5587-22».

Низка приголомшливих поразок призвела до того, що бійці 136-ї бригади відмовляються воювати проти України:

«Если первое время, большинство шло на эйфории. Они были мотивированы. Были уверены в превосходстве своих сил над националистами. По итогу получилась страшная картина (…), – пише учасник одного з Telegram-чатів Буйнакську. – Как результат, после серьезных боевых столкновений много наших остались лежать на земле навсегда (…). Факт о том, что парни не хотят ехать в Украину, остается фактом».

«Все три летних месяца я провела на море. И мне не надоело»

У росії на полковника Дємурчієва чекає дружина Алєксандра та доньки Анастасія і Єлізавєта. Сім’я російського ката живе у Камишині [10] Волгоградської області:

«Хотелось бы мне отменить расставания, но без расставаний ведь не было б встреч. И так уже 18 лет, провожаю, жду, встречаю», – підписала Алєксандра фото чоловіка у своєму Instagram.

Роман Дємурчієв, Ростов-на-Дону, 2020. Фото з Instagram дружини

Поки Дємурчієв чинить геноцид в Україні, його родина насолоджується життям: щоліта мігрує між Чорним і Азовським морями в окупованому Криму та Каспійським у Дагестані:

«Все три летних месяца я провела на море. И мне не надоело 😀. Менялись моря и города. Азовское, Каспийское, Чёрное – каждое море по-своему прекрасно и неповторимо!», – ділиться враженнями від минулорічної відпустки кохана загарбника.

Алєксандра Дємурчієва. Фото з її Instagram

Алєксандра найбільше любить фотографуватися і намагається здаватися розумною, але трапляються й конфузи:

«Мне всегда нравилось читать классику. А с годами ещё полюбила перечитывать школьную программу», – підписала вона світлину, на котрій позує зі збіркою Івана Франка українською мовою.

Алєксандра Дємурчієва. Фото з її Instagram

У той час, коли Роман Дємурчієв краде дитинство, оселі, батьків і життя в наших дітей, його дівчата відпочивають у Криму, вбираються у красиві сукні та позують у черговій фотосесії. Алєксандра цинічно пише у соцмережі:

«Мне очень хочется, чтобы родители понимали детство своих детей как краткий и ценный дар — время, когда можно быть с ними, заботиться, радовать, обнимать, слушать, быть для них охраной, создать запас «поцелуйчиков» на всю жизнь вперед».

Алєксандра, Анастасія та Єлізавєта Дємурчієви. Фото з Instagram

«Вставят в башку застежку от чемодана, и будет воевать дальше»

45-річний Роман Дємурчієв легендарний бойовий офіцер і напрочуд медійний персонаж. Зокрема, завдяки російським медіа нам вдалося відтворити всю його біографію.

Народився воєнний злочинець 30 серпня 1976 року у місті Казань [11], столиці республіки Татарстан. В його жилах тече порівну татарської та грецької крові.

Батько Романа Дємурчієва Гєрадот. Фото з Instagram батька

Мати Романа Демурчієва Свєтлана. Фото з Однокласників

Змалку він мріяв про військову кар’єру. Втім шлях до полковничих зірочок у нього був непростим. Після Казанського суворівського військового училища [12] вступив до Рязанського вищого [13] повітряно-десантного, але щось пішло не так.

На другому курсі він… вкрав [14] з полігону патрони. Через це його виключили [15] з училища та звільнили з армії. Іншого варіанту потрапити до війська, окрім, як стати «контрабасом», тобто контрактником, у Дємурчієва не лишалося.

У складі 104-ї гвардійської повітряно-десантної дивізії [16], нині 31-а окрема бригада, він потрапив на Першу [17] чеченську. Хоча росія програла цю війну, Дємурчієв повернувся героєм: отримав орден [18] «мужества», контузію, першу черепно-мозкову травму та поранення руки, тож Рязанське повітряно-десантне знову відкрило для нього двері.

Подружжя Демурчієвих у 2011 році. Фото з Однокласників

Після випуску, вже у званні лейтенанта та з бойовим досвідом, «Гєродот» знову пішов у бій. Якраз почалася Друга [19] чеченська. На цій війні він «виріс» до командира [20] розвідувального взводу 1-го батальйону 56-го гвардійського десантно-штурмового казачого полку [21] та «засвітився» у низці сюжетів [22] і документальних фільмів [23] російського військового кореспондента Алєксандра Сладкова.

«Разведчик от Бога», говорив [22] про нього Сладков.

«Гєродот», Чечня. Стоп-кадр з фільму «Гвардія. Нікто кромє нас»

Вже у 30 років майор Дємурчієв мав підполковничу посаду – командував 1-им десантно-штурмовим батальоном 56-го полку, що на той час дислокувався у місті Камишин Волгоградської області. У мирному Камишині під час бійки з місцевими мажорами комбат отримав [24] другу черепно-мозкову травму. Бейсбольною битою йому проломили череп:

«Оживет, вставят в башку застежку от чемодана, и будет воевать дальше», – казали друзі Дємурчієва. І мали рацію.

Хоч у 56-му полку «Гєродот» служив до 2018 року – підполковник навіть виконував обов’язки його командира [25], – та штрафи за порушення правил дорожнього руху отримував на адресу військової частини у Камишині ще до 2019-го.

Роман Дємурчієв, Камишин, 2017. Фото з VK

Наступне призначення Дємурчієва «випливає» з його номера телефону, що підписаний в абонентів на кшталт «Демурчиев начштаба». «Гєродот» втретє поїхав до Чечні вже не воювати, а очолити штаб 42-ї гвардійської мотострілецької дивізії [26] у селищі Ханкала. Посаду підтверджує його участь [27] у створенні профільної групи [28] ВКонтакті. За рік сторінка «заглохла», бо її ідейний надихач пішов з посади. Щоправда, недалеко – очолив з’єднання дивізії у місті Шалі.

Дружина Дємурчієва у його кабінеті, 2019. Фото з її Instagram

У 2019 році вже полковник Дємурчієв командував [29] 70-м гвардійським мотострілецьким полком [30]. До слова, сьогодні бійці цього формування массово відмовляються [31] воювати в Україні, а «Гєродот» не відмовився. Чинити геноцид на нашій землі він повів мотострільців з Дагестану. 136-ою окремою гвардійською мотострілецькою бригадою він командує [32] вже два роки.

Роман Дємурчієв, Буйнакськ, 2020. Фото з riadagestan.ru

Дружина не в захваті від служби коханого в ісламських республіках:

«Непривычно, в платье по пятки, руки, ноги закрыты (…). А вот пляж-это совсем интересно… Даже в закрытом спортивном купальнике я не знала где бы искупаться, чтоб не быть у них проституткой 😆🤣», – жаліється у своєму Instagram [33] любителька пластичних хірургів, ботоксу та модних трендів.

Контакти окупанта та його родичів: 

У ВКонтакті: Роман Дємурчієв [27], донька Анастасія Дємурчієва [34], дружина Алєксандра Слюсарєва [35], теща Татьяна Слюсарєва [36]

Instagram: батько Дємурчєв Гєрадот [37], дружина Алєксандра Дємурчієва [33], донька Анастасія [38], сестра дружини Ольга Комарова [39].

В Однокласниках: батько Гєрадот Дємурчєв [40], дружина Алєк сандра [41], сестра Алєксандри Ольга Слюсарєва (Комарова) [42], її брат Алєксєй Слюсарєв [43], теща Татьяна Слюсарєва (Польшіна) [44], мама Свєтлана Плошкіна (Власова) [45].

Телефон Романа Дємурчієва +79880098765.

 

Матеріал підготовлено за підтримки Інтерньюс Нетворк. Матеріал відображає позицію редакції і не обов’язково відображає позицію Інтерньюс Нетворк. 

Мій тато льотчик [46]


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2022/07/13/gyerodot-z-dagestanu/

URLs in this post:

[1] бригади: https://ru.wikipedia.org/wiki/136-%D1%8F_%D0%BE%D1%82%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B0%D1%8F_%D0%B3%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F_%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%8F_%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%B4%D0%B0

[2] визначила: https://gur.gov.ua/content/voennosluzhashchye-136-otdelnoi-motostrelkovoi-bryhady.html

[3] призначило: https://z.mil.ru/spec_mil_oper/heroes.htm

[4] оспівували: https://www.youtube.com/watch?v=HJhTcjYgZwE

[5] Мовляв: https://tvzvezda.ru/news/2022315128-FHGxh.html

[6] Курахівському: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%83%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%BE%D0%B2%D0%B5

[7] повідомив: https://www.facebook.com/GeneralStaff.ua/posts/300150852298000

[8] журналіст: https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B8%D0%BC%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D1%8E%D0%BA,_%D0%A0%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D0%BD_%D0%92%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87

[9] повідомив: https://t.me/s/RomaTsymbaliuk?q=%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D1%83%D1%80%D1%87%D0%B8%D0%B5%D0%B2

[10] Камишині: https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D0%BC%D1%8B%D1%88%D0%B8%D0%BD

[11] Казань: https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BD%D1%8C

[12] училища: https://kzsvu.mil.ru/

[13] вищого: https://rvvdku.mil.ru/

[14] вкрав: https://www.mk.ru/editions/daily/article/2006/07/12/180220-gerodot-v-strane-duhov.html

[15] виключили: https://milwatches.ru/zhurnal-bratishka-arhiv-po-godam/1999/zhurnal-bratishka-mart-1999/opyt-oplachennyj-krovyu-glavnyj-v-chertovoj-dyuzhine.html

[16] дивізії: https://ru.wikipedia.org/wiki/31-%D1%8F_%D0%BE%D1%82%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B0%D1%8F_%D0%B3%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F_%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BD%D0%BE-%D1%88%D1%82%D1%83%D1%80%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%8F_%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%B4%D0%B0

[17] Першу: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B5%D1%80%D1%88%D0%B0_%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%96%D0%B9%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%BE-%D1%87%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%B2%D1%96%D0%B9%D0%BD%D0%B0

[18] орден: https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D1%80%D0%B4%D0%B5%D0%BD_%D0%9C%D1%83%D0%B6%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0

[19] Друга: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B0_%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%96%D0%B9%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%BE-%D1%87%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0_%D0%B2%D1%96%D0%B9%D0%BD%D0%B0

[20] командира: https://vk.com/wall14251051_2395

[21] полку: https://ru.wikipedia.org/wiki/56-%D0%B9_%D0%B3%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%B4%D0%B5%D1%81%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%BD%D0%BE-%D1%88%D1%82%D1%83%D1%80%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B9_%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BA

[22] сюжетів: https://www.youtube.com/watch?v=xgM9yLFfcQQ

[23] фільмів: https://www.youtube.com/watch?v=OgA25i8elAI

[24] отримав: https://www.mk.ru/editions/daily/article/2006/07/07/180397-krayniy-boy-gerodota.html

[25] командира: https://cossack-circle.livejournal.com/305799.html

[26] дивізії: https://ru.wikipedia.org/wiki/42-%D1%8F_%D0%B3%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F_%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%8F_%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%8F

[27] участь: https://vk.com/id519561842

[28] групи: https://vk.com/42division

[29] командував: http://redstar.ru/dejstvuya-v-edinom-klyuche-s-komandirom/

[30] полком: https://ru.wikipedia.org/wiki/70-%D0%B9_%D0%B3%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%8B%D0%B9_%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%BA

[31] відмовляються: https://t.me/DIUkraine/508

[32] командує: https://riadagestan.ru/news/g_buynaksk/mobilnyy_polevoy_gospital_minoborony_rf_razvernutyy_v_buynakske_zavershil_svoyu_rabotu/

[33] Instagram: https://www.instagram.com/aleksandrademyr/?hl=uk

[34] Анастасія Дємурчієва: https://vk.com/id597242838

[35] Алєксандра Слюсарєва: https://vk.com/id700035937

[36] Татьяна Слюсарєва: https://vk.com/tanushaaaaaa_uu

[37] Дємурчєв Гєрадот: https://www.instagram.com/demurchevgeradot/?hl=uk

[38] Анастасія: https://www.instagram.com/anastasiya_demyr/?hl=uk

[39] Ольга Комарова: https://www.instagram.com/ola.komarova/?hl=uk

[40] Гєрадот Дємурчєв: https://ok.ru/profile/575938594116

[41] Алєк сандра: https://ok.ru/profile/135741741753

[42] Ольга Слюсарєва (Комарова): https://ok.ru/olga.slyusarevakomarova

[43] Алєксєй Слюсарєв: https://ok.ru/profile/522264185043

[44] Татьяна Слюсарєва (Польшіна): https://ok.ru/profile/534613174050

[45] Свєтлана Плошкіна (Власова): https://ok.ru/profile/577169337350

[46] Мій тато льотчик: https://ngl.media/2022/07/06/shajkovka/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.