- NGL.media - https://ngl.media -

Мер Дрогобича долатиме бездоріжжя територіальної громади на Tucson за 700 тисяч грн

09.03.2021 @ 09:00 в Львів,Новини

Дрогобицька міська рада 24 лютого оплатила придбання нового автомобіля для потреб міського голови. Придбали позашляховик Hyundai Tucson 2.0 Dynamic за 737 тис. грн.

За інформацією порталу публічних закупівель Prozorro [1], участь в торгах взяли дочірнє підприємство «Автотрейдінг-Харків» та ТОВ «Авто Лідер Захід», яке знизило першопочаткову пропозицію на 23,8 тис. грн і стало переможцем. Ціна для мерії Дрогобича виявилась на 18,4 тис грн меншою, ніж в офіційному представництві Hyundai в Україні.

Згідно з документацією торгів, вона була списана саме з конкретної моделі авто. Адже замовники врахували такі специфічні характеристики, як, наприклад, колір – «сірий з відтінками типу platinum-silver або синій з відтінками типу stellar-blue» чи «антена типу «пласник акули». Хоча, звичайно, у документації було присутнє слово «еквівалент».

Необхідність придбання позашляховика у мерії обґрунтували потребою безперешкодно пересуватися бездоріжжям у сільській місцевості та полями. А також дешевизною Hyundai Tucson серед автомобілів такого класу авто.

«Автомобіль придбаний для службового користування і використовуватиметься керівним складом мерії та службовцями як на території міста так і на території територіальної громади, а також для службових відряджень», – пояснили у міськраді.

На думку експертів авторинку, Hyundai Tucson є найбільш бюджетним варіантом в категорії позашляховиків, проте цю модель часто порівнюють з Renault Duster. За словами співзасновника ГО «Доступне авто» Станіслава Бучацького, Renault це вже не позашляховик, а кроссовер, але насправді різниця між ними мінімальна, лише в ціні – останній дешевший на 200 тис. грн.

Зазначимо, що за даними проєкту YouControl, на балансі Дрогобицької міської ради це вже другий Hyundai. Міськрада володіє бусом Hyundai H1 2016 року випуску.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2021/03/09/mer-drogobycha-dolatyme-bezdorizhzhya-na-tucson-za-700-tysyach-grn/

URLs in this post:

[1] Prozorro: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2021-01-14-001327-a?fbclid=IwAR0JE7itsIJRCRH9j5yAHTpPamkdcD9jsJm7rAYNLULApRzqeOPRg0IEkTo

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.