- NGL.media - https://ngl.media -

Знайомі фірми «розіграли» шестимільйонний тендер на реконструкцію будівлі колишнього Російського культурного центру

04.06.2018 @ 09:00 в Новини

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради в результаті відкритих торгів 31 травня підписало [1] договір з ТОВ «Вельт кепітал» на реконструкцію будівлі комунальної власності на вул. Короленка, 1а у Львові. Сума договору становить 6,1 млн грн, про це стало відомо з порталу електронних закупівель Prozorro.

Раніше це приміщення займав Російський культурний центр. 4 травня 2017 року судові виконавці виселили [2] звідти громадську організацію Товариство друзів російської і української культур ім. О. Пушкіна, яка орендувала приміщення на вул. Короленка, 1а із жовтня 1990 року на пільгових умовах. Після цього обласна рада планувала відремонтувати приміщення та надати його в оренду волонтерським організаціям, пов’язаним з АТО.

Згідно з укладеною угодою, виконавець повинен замінити двері, прокласти нову підлогу, сходи та облаштувати ліфт. Крім цього, проведе опалення та відремонтує системи каналізації та електропостачання, проведе благоустрій території.

За договірною ціною витрати компанії на заробітну плату становить 831 тис. грн (13,47% від суми закупівлі), а прибуток – 59 тис. грн (0,95% відповідно).

Крім переможця участь у торгах взяло приватне підприємство «Арагас», остаточна пропозиція якого була на 30 тис. грн дорожчою.

ТОВ «Вельт Кепітал» та ПП «Арагас» не вперше конкурують між собою. Загалом на тендерах фірми зустрічалися 16 разів, серед них «Арагас» не переміг жодного разу. Зараз власником приватного підприємства є Роман Жук. А «Вельт кепітал» належить Тетяні Павленко. Раніше власницею обох цих компаній була Ярина Газда.

З початку 2018 року «Вельт кепітал» отримало 8 державних замовлень загальною вартістю 24,7 млн грн.

 


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2018/06/04/znajomi-firmy-rozihraly-shestymiljonnyj-tender-na-rekonstruktsiyu-budivli-kolyshnoho-rosijskoho-kulturnoho-tsentru/

URLs in this post:

[1] підписало: https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2018-04-19-002271-a

[2] виселили: https://zaxid.net/sudovi_vikonavtsi_viselili_rosiyskiy_kulturniy_tsentr_z_orendovanogo_budinku_n1424951

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.