- NGL.media - https://ngl.media -

Фірма Козицького отримає новий спецдозвіл на розробку нафтогазової площі, бо старий влітку стане недійсним

06.03.2017 @ 09:00 в Новини

На сайті Львівської облради 2 березня опубліковали проект рішення про погодження ТОВ “Західнадрасервіс” отримання спецдозволу на геологічне вивчення нафтогазоносних надр, у тому числі дослідно-промислову розробку з подальшим видобуванням нафти, газу й конденсату.

Фірма хоче користуватися надрами на Мостище-Крехівській площі, що знаходиться в Жидачівському районі Львівської області та в Долинському, Калуському районах Івано-Франківської області.

[1]

Площу відмічено зеленим кольором із жовтим контуром (дані “Геоінформ”)

Загалом по Львівській області станом на 3 березня діє 97 спецдозволів на горючі корисні компалини. З них “Західнадрасервіс” наразі має два діючих спецдозволи. Перший, на природний газ, на розробку вже згаданої площі — Мостище-Крехівської. Утім термін його дії завершиться у серпні цього року. Другий спецдозвіл – на промислову розробку Бистрицької площі (нафта, газ, конденсат), що в Дрогобицькому районі. Його фірма отримала лише влітку 2016 року.

Кінцевим бенефіціарним власником “Західнадрасервісу” є львівський бізнесмен Зіновій Козицькому, який окрім видобутку нафти і газу займається будівництвом сонячних та вітроелектростанцій на Львівщині.

Інші його фірми мають ще сім спецдозволів на користування нафтогазоносними надрами на Львівщині, термін дії усіх закінчиться аж у 2035 році. Зокрема, ТОВ “Горизонти” має три спецдозволи, ТОВ “Геологічне бюро “Львів”, ТОВ “ДП “Укрспецзамовлення”, ПП “Нордік”, ПП “Проект-буд” – ще по одному.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2017/03/06/firma-kozytskoho-otrymaje-novyj-spetsdozvil-na-rozrobku-naftohazovoji-ploschi-bo-staryj-vlitku-stane-nedijsnym/

URLs in this post:

[1] Image: http://ngl.media/?attachment_id=12978

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.