- NGL.media - https://ngl.media -

Близький нардепам Дубневичам «Технобуд» отримає 50 млн грн за будівництво школи в Суховолі

31.10.2016 @ 08:30 в Новини

Відділ освіти Городоцької районної державної адміністрації 26 жовтня підписав договір з ТОВ БРП «Технобуд» на будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня в селі Суховоля за 50,7 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Окрім будівельних робіт, нових комунікацій, для нової школи буде придбано і нове обладнання, меблі. Будівництво планують завершити протягом 14 місяців.

Єдиним конкурентом «Технобуду» виступило ТОВ «Укрспектрол», що належить Юрію та Ользі Стадникам. Юрій Стадник був помічником депутата міської ради від ВО «Свобода» Андрія Карбовника, з яким він заснував кілька підприємств.

У вересні та жовтні цього року «Укрспектрол» вже неодноразово виступав єдиним та дорожчим конкурентом «Технобуду», зокрема, на торгах на будівництво школи в селі Братковичі за 23,01 млн грн та будівництво школи в селі Наварія за 31,52 млн грн.

Власником ТОВ БРП «Технобуд» є Юрій Пастернак, відомий як керівник ТОВ «ФК «Енергія-Інвест» народних депутатів Ярослава та Богдана Дубневичів (БПП). Раніше він займався менеджментом на ТОВ «Корпорація КРТ», яке також належить братам.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2016/10/31/blyzkyj-nardepam-dubnevycham-tehnobud-otrymaje-50-mln-hrn-za-budivnytstvo-shkoly-v-suhovoli/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.