- NGL.media - https://ngl.media -

“Львівтрансгазу” встановлять автоматичні системи одоризації газу за 29 млн грн

15.06.2015 @ 09:30 в Новини

Філія “УМГ “Львівтрансгаз” за результатами відкритих торгів замовила ремонт систем одоризації газу за 29,1 млн грн у ТОВ “Норма плюс”. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

Одоризація газу – введення в потік газу одоранту, який сигналізує різким специфічним неприємним запахом про його витікання із газопроводів або посудин.

Згідно із технічним завданням, мова йде про встановлення автоматичних систем одоризації газу з допоміжним обладнанням (надземної ємності для зберігання одоранту).

Роботи проповодитимуть на 10 газорозподільчих станціях у Тернопільській, Івано-Франківській, Рівненській, Житомирській, Львівській, Волинській областях. Усе планують завершити до кінця цього року.

Єдиним конкурентом “Норма плюс” було TОВ “Сучасні українські нафтогазові технології” Руслана Калашника та Олега Галагана, яке пропонувало свої послуги за майже 29,3 млн грн.

ТОВ “Норма плюс” належить Вікторії Жданенко і Петру Кулінічеву. За 2008-2013 роки компанія отримала [1] замовлень від структур “Укртрансгазу” на понад 115 млн грн.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/06/15/lvivtranshazu-vstanovlyat-avtomatychni-systemy-odoryzatsiji-hazu-za-29-mln-hrn/

URLs in this post:

[1] отримала: http://z.texty.org.ua/seller/8992

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.