- NGL.media - https://ngl.media -

Львівська облрада дасть Медведчуку і Козаку 27,7 га для видобування піску

21.01.2015 @ 09:30 в ГРОШІ ВІД КОЛЕГ,Новини

На сайті Львівської облради оприлюднили проект рішення про надання гірничого відводу ТОВ «Керамбуд».

Згідно з цим проектом, «Керамбуду» дадуть гірничий відвід загальною площею 27,7 га в користування до 17 липня 2034 року у межах Великопільського родовища у Яворівському районі Львівської області. Там товариство збирається видобувати піски для виготовлення штукатурних розчинів, пише ZAXID.NET [1].

Засновником ТОВ «Керамбуд» є ТОВ «Експонент», яке належить Богданові Козаку та Сергію Медведчуку, екс-голові ДПА у Львівській області, брату Віктора Медведчука, який очолював адміністрацію Леоніда Кучми. Богдан Козак є братом народного депутата від «Опозиційного блоку», відомого митника та податківця Тараса Козака. Як відомо, Тарас Козак працював заступником голови обласної податкової адміністрації під керівництвом Сергія Медведчука.

Як повідомляли [2] “Н.Г. Львів”, компанія Богдана Козака стала співвласником фірми, що офіційно володіла кримською базою відпочинку Віктора Януковича “Мис Айя”.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2015/01/21/lvivska-oblrada-dast-medvedchuku-i-kozaku-277-ha-dlya-vydobuvannya-pisku/

URLs in this post:

[1] ZAXID.NET: http://zaxid.net/news/showNews.do?lvivska_oblrada_hoche_dati_medvedchuku_277_ga_dlya_vidobuvannya_pisku&objectId=1337562

[2] повідомляли: http://ngl.media/2013/03/27/simejstvo-kozakiv-stalo-spivvlasnykom-krymskoji-dachi-yanukovychiv/

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.