- NGL.media - https://ngl.media -

Приватний атракціон у парку “Знесіння” нашкодив на 13 тисяч

20.12.2013 @ 08:34 в Новини

Встановлення ТОВ “Кайзер Парк” двох станцій тролейної переправи завдало збитків на 13 481 гривню. Зокрема, було знято шар грунту, пошкоджено трав’яний покрив, незаконно зрізано та пошкоджено дерева. Про це йдеться у постанові [1] Львівського апеляційного господарського суду.

Як відомо, заступник прокурора Львова звернувся до суду з позовом аби визнати недійсним договір на право тимчасового користування окремими конструктивними елементами благоустрою від 18 вересня 2013 року, укладений між управлінням комунальної власності Львівської міськради та ТОВ “Кайзер Парк”. Також прокуратура висловила бажання, аби “Кайзер Парк” демонтував стаціонарний атракціон (тролейну переправу “zip line”), який розмістили на території регіонального ландшафтного парку “Знесіння”.

За твердженням прокуратури, атракціон встановили в парку за відсутності документів, необхідних для здійснення експлуатації, без погодженого проекту.

12 грудня 2013 року Львівський апеляційний господарський суд залишив у силі ухвалу суду першої інстанції, якою “Кайзер Парк” заборонили вчиняти будь-які дії стосовно розміщення атракціону та його експлуатації.

За повідомленням прокуратури Львівської області, 16 грудня Львівський окружний адміністративний суд скасував ухвалу ЛМР, згідно з якою ТОВ “Кайзер Парк” дозволили встановити канатну дорогу в парку. А наступного ж дня господарський суд визнав недійсним договір-оренди і зобов’язав “Кайзер Парк” демонтувати усі зведені ним споруди атракціону на території “Знесіння”. Ці рішення судів наразі відсутні в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Власником та директором ТОВ “Кайзер Парк” є Кульчицький Мирон Володимирович. Фірму зареєстровано весною 2013 року.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/12/20/pryvatnyj-atraktsion-u-parku-znesinnya-nashkodyv-na-13-tysyach/

URLs in this post:

[1] постанові: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/36092368

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.