- NGL.media - https://ngl.media -

З 5 листопада стартує телевізійна програма “Наші гроші”

30.10.2013 @ 15:18 в Новини

лого [1]На телеканалі ZIK 5 листопада о 22:00 стартує нова антикорупційна програма Наші гроші” про незаконне використання бюджетних коштів через державні закупівлі. Проект здійснюється у співпраці із інтернет-порталом “Наші гроші”.

Кожна серія програми налічуватиме 3-4 сюжети журналістських розслідувань про схеми грабунку державної казни. ”Наші гроші” відверто називатимуть імена тих, хто краде в українців мільйони. Нічого подібного в Україні сьогодні, на жаль, немає, – говорить автор та редактор інтернет-порталу Наші гроші”, цьогорічний володар престижної журналістської премії ім. О. Кривенка Олексій Шалайський. – Про крадіжки з бюджету, як правило, не говорять. Хоча основні проблеми ховаються саме там. Тож коли телеканал ZIK звернувся до нас із пропозицією створити телевізійну версії “Наших грошей”, ми були приємно здивовані. Дуже мало ЗМІ беруть за такі розслідування. ZIK – єдиний телеканал в Україні, який дозволяє запускати в ефір програми такого характеру і спрямування. Вони, як і ми, називаємо речі своїми іменами: грабунок – грабунком, корупцію – корупцію. А головний принцип роботи – інформація має бути об’єктивною і правдивою”.

Керівником та ведучим телеверсії “Наших грошей” є відомий журналіст Денис Бігус. Він уже працював у схожому проекті “Тендер News” на ТВі. Саме завдяки сюжетам для цієї програми цьогоріч Денис став переможцем відомого всеукраїнського конкурсу “Честь професії” у номінації “Найкраще журналістське розслідування” .


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/10/30/z-5-lystopada-startuje-televizijna-prohrama-nashi-hroshi/

URLs in this post:

[1] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2013/10/лого.png

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.