- NGL.media - https://ngl.media -

Дружина регіонала Ничипоренко стала власницею джерел в Східниці

10.10.2013 @ 11:38 в ГРОШІ ВІД КОЛЕГ,Новини

ТОВ “Владо” за 245 тисяч гривень стало власником двох свердловин та чотирьох джерел унікальної лікувальної “Нафтусі” у курортному містечку Східниця на Львівщині. Про це сьогодні пише Ірина Юзик в газеті “Ратуша” [1].

Видання повідомляє, що ці шість об’єктів належали ПП “Перспектива”, яке нині є на стадії банкрутства і у якого вже давно не дійсна ліцензія на користування надрами. Майно цього підприємства описали, податкова наклала арешт. А приблизно місяць тому каптажні споруди (вмонтовані в гірські породи металеві трубки із захисними дашками) обласне управління юстиції виставило на продаж і таки продало за 245 тис. грн “Владо”.

За інформацією “Ратуші”, ТОВ “Владо” належить розкішний відпочинковий комплекс “Три сини і донька”, власником якого є Валентин Ничипоренко, народний депутат, член фракції [2] Партії регіонів у Верховній Раді. Офіційним власником, за інформацією “Н.Г. Львів” згідно з ЄДРПОУ, була Олена Ничипоренко — дружина нардепа.

Східничани розповіли “Ратуші”, що “Владо” активно лобіював сільський голова Східниці Іван Піляк, який раніше був виконавчим директором у пансіонаті нардепа “Три сини і донька”. Раніше [3] Іван Піляк казав, що для нього не принципово, хто буде інвестором. Мовляв, він підтримає будь-кого, хто вдихне життя в курорт. Натомість керівник КП «Східницькі джерела» Наталія Федьків стверджувала, що люди були б готові навіть самі фінансувати комунальне підприємство, але голова не дає можливості.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/10/10/druzhyna-rehionala-nychyporenko-stala-vlasnytseyu-dzherel-v-shidnytsi/

URLs in this post:

[1] “Ратуша”: http://ratusha.lviv.ua/index.php?dn=news&to=art&id=3071

[2] член фракції: http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/site2/p_deputat?d_id=15830

[3] Раніше: http://zik.ua/ua/news/2012/03/29/341386

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.