- NGL.media - https://ngl.media -

“Стрийводоканал” обирав переможця тендеру серед фірм, чиї власники зареєстровані на одну адресу

06.09.2013 @ 09:25 в Новини

газ [1]КП “Стрийводоканал” за результатами запиту цінових пропозицій замовив автомобіль ГАЗ 33023 “Дует” у ТОВ “Авто лінія” за 152 тис. грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель.

У вимогах вказано, що це має бути модель ГАЗ 330232-206 з каркасом висотою 2 м для подовжених транспортних засобів та євротентом або еквівалент. Автомобіль мають поставити вже у вересні цього року.

ТОВ “Авто лінія” зареєстроване лише у жовтні 2012 року. Власником є компанія “Класформ сейлз корп.” (Панама). Інший учасник запиту цінових пропозицій – Підприємство з іноземними інвестиціями “Автоінвестстрой-Брок” також має власника з Панами — компанію “Навітрон проджектс корп.”. Обидві панамські компанії мають одну адресу: Панама, 50-та вулиця, Торре Глобал плаза, офіс H. Ця адреса також вказана для фірми, яка пропонує офшорні компанії [2] та банківські послуги з 1996 року.

За увесь час існування ТОВ “Авто лінія” перемогло ще у трьох тендерах, так само на постачання автомобілів. В усіх випадках єдиним конкурентом йому було згадане вище Підприємство з іноземними інвестиціями “Автоінвестстрой-Брок” із незмінно дорожчою пропозицією.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/09/06/stryjvodokanal-obyrav-peremozhtsya-tenderu-sered-firm-chyji-ofshorni-vlasnyky-zarejestrovani-na-odnu-adresu/

URLs in this post:

[1] Image: http://ngl.media/wp-content/uploads/2013/09/газ.jpg

[2] пропонує офшорні компанії: http://www.offshoresimple.com/contact.htm

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.