- NGL.media - https://ngl.media -

ЛОДТРК знову програла ZIKу: канал Димінського безкоштовно користувався апаратно-студійним комплексом

02.09.2013 @ 09:00 в Новини

Львівська обласна державна телерадіокомпанія у судовому порядку не змогла стягнути [1] з ТОВ ТРК “Міст ТБ” (телеканал ZIK) 201,5 тис. грн за користування апаратно-студійним комплексом АС-300. Про це повідомляється в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

ЛОДТРК звернулася до суду, бо між нею та ZIKом нібито була усна домовленість про надання послуг апаратно-студійного комплексу АС-300 для виробництва політичних програм “Власна позиція” та “Прямим текстом” у період часу з 15 грудня 2009 року по 4 березня 2010 року. Як доказ державна ТРК надала суду листи від ZIKу, тому що договору не укладали.

Утім суддя зазначив, що ці документи не можна уважати гарантійними листами, оскільки у них не визначено погодженої між сторонами вартості послуг. Окрім того, працівники ЛОДТРК у суді не змогли підтвердити факт надання послуг. Відтак суд дійшов висновку про безпідставність вимог ЛОДТРК про стягнення 201,5 тис. грн.

Як повідомляли “Н.Г. Львів”, нещодавно ЛОДТРК намагалася відсудити у ZIKу відшкодування витрат [2] на охорону майна, яке орендує канал, утім безуспішно.

Основним власником “Міст ТБ” [3] є ТОВ “Західна інформаційна корпорація” Петра Димінського, якій належить 99% статутного капіталу. Мінорітарним власником є ТОВ “Західноукраїнська корпорація “Бізнес медіа активи”, засновниками якої є гендиректор футбольного клубу “Карпати” Ігор Дедишин та ТОВ “ЗІК” Димінського. 1% статутного капіталу “Міст ТБ” належить офшорній компанії з Британських Віргінських Островів “Менділ Лімітед”.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/09/02/lodtrk-znovu-prohrala-ziku-kanal-dyminskoho-bezkoshtovno-korystuvavsya-aparatno-studijnym-kompleksom/

URLs in this post:

[1] не змогла стягнути: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/32989111

[2] відшкодування витрат: http://ngl.media/2013/07/23/zik-v-sudi-vidmazavsya-vid-borhu-za-ohoronu-v-chvert-miljona-zayavlenoho-lodtrk/

[3] власником “Міст ТБ”: http://www.nrada.gov.ua/ua/derzhavniyreestr/Movniki/TRKMistTBTOV.html

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.