- NGL.media - https://ngl.media -

“Арсенал” розбудовує сестра дружини депутата від “Фронту змін”

13.06.2013 @ 10:03 в Новини

Власниками ТОВ “Галицька кнайпа” є Галина Панас та Олена Романюк, яка є рідною сестрою дружини депутата Львівської міської ради Андрія Якиміва. Дружина Ірина також є помічником депутата. Про це йдеться у розслідуванні [1] “Наших грошей. Львів”.

Як відомо, у приміщенні музею “Арсенал” “Галицька кнайпа” відкрила ресторан, а також розпочала реконструкцію вежі. У міській раді заявили, що памятку XVI століття нищать. 12 квітня після звернення міського голови Міністерство культури доручило призупинити роботи в “Арсеналі”. 

ТОВ “Галицька кнайпа” зареєстрована на вулиці Насипній, 1/5 у Львові. За цією ж адресою прописаний ще один депутат міськради від “Фронту змін” Ростислав Будинський [2]. Контактні дані Андрія Якиміва вказані при реєстрації доменів сайтів ресторанів “Арсенал” та “Il Castello”, також він створив групу ресторану у соціальній мережі Фейсбук. Депутат ЛМР Андрій Якимів спростовував свою причетність до ресторану в “Арсеналі”: “Я не маю жодного відношення до цього проекту. У кнайпу інколи захожу”.


Статтю роздруковано з NGL.media: https://ngl.media

URL статті: https://ngl.media/2013/06/13/arsenal-rozbudovuje-sestra-druzhyny-deputata-vid-frontu-zmin/

URLs in this post:

[1] розслідуванні: http://ngl.media/2013/06/13/ya-ne-ya-i-knajpa-ne-moya/

[2] Ростислав Будинський: http://lvivrada.gov.ua/deputaty/14586-budynskyj-rostyslav-zenovijovych

Copyright © 2013-2020 НАШІ ГРОШІ - ЛЬВІВ. All rights reserved.